"Engel van overgave"  Medaillon Paula Lemmen 

                                         Ont-moetingsavond

                                 “Mijn beschermengel en ik”

 

Deze avond organiseer ik vanuit een diepe wens mensen te mogen ontmoeten en samen te brengen in een sfeer van geborgenheid en liefde en van daaruit in contact te mogen treden met onze eigen beschermengel.

Ik merk in mijn praktijk dat het voor heel veel mensen moeilijk is om in verbinding te komen met hun eigen engel en/of ze weten niet hoe je dat moet doen of hoe je dat kunt voelen. In feite zijn wij mensen nog nooit zo afgesloten geweest als in deze tijd voor die stille, zo wezenlijke en liefdevolle hulp vanuit de geestelijke wereld, die er altijd voor ons is. Wij mensen hebben ons ook gaandeweg als het ware ondergedompeld in het aardse leven en hebben meestal geen enkel gevoel meer bewaard voor de geestelijke wereld. Juist in deze tijd waarin er zoveel transformaties in de wereld en in de mens plaats vinden met de daarbij behorende nare gevoelens zoals pijn, depressie, angst, voel ik erg de behoefte de mens die er voor open staat te helpen weer in contact te laten komen met zijn/haar beschermengel.

Met behulp van een geleide meditatie breng ik je geleidelijk aan in contact met je beschermengel. Het is niet eng, er gebeuren geen rare dingen, nee de engelen zijn juist zeer liefdevol die je juist in diepe vervoering kunnen brengen. Na de meditatie kun je een kort moment, je ervaring in klei vormgeven om zo je gevoelens een plek te geven en ze te laten stromen. Je hoeft echt geen ervaring in boetseren te hebben, het is een andere vorm dan b.v. het opschrijven van je ervaring.

Hierna is er voor iedere deelnemer de gelegenheid zijn/ haar ervaringen te delen of indien gewenst een persoonlijke vraag te stellen. Ik kan dan de beelden die ik ontvang met je delen en je deze spiegel voorhouden. Het is altijd mijn intentie jou te helpen om je eigen antwoorden te vinden.

Het is mijn streven om je bij te staan in het “leren” voelen van je engel en haar liefdevolle hulp die zij ieder mens o zo graag geeft. Hoe meer je je hiervoor openstelt, hoe meer je je gedragen en gesteund voelt en jullie je aan elkaar kunnen ontwikkelen.

Graag “ont-moet” ik jou op deze avond.

Laat mij ook alsjeblieft weten als je deze avond verhindert bent en eigenlijk wel graag had willen komen. Zo kan er zich dan weer een nieuw groepje vormen op een andere dag.

De avond vindt plaats in mijn eigen atelier/praktijkruimte, met een maximum van 8 deelnemers.

Datum: De avond van volle maan:  19 februari 2019

(met volle maan ben je ontvankelijker voor de energieën van de  geestelijke wereld)

Aanvang: 19.45 uur tot ongeveer 21.45 uur

Kosten: € 24,50 p.p.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl