Cursus voor vrouwen in de overgang.

Deze cursus heb ik opgezet voor vrouwen in de overgang. Vanuit eigen ervaring hanteer ik daarbij de volgende uitgangspunten: "De overgang als bron van kracht en het ontdekken van nieuwe perspectieven" en "zingeving in de tweede levensfase".

Het is één van mijn passies om vrouwen te begeleiden en bij te staan in deze levensfase.

In de cursus komen punten aan de orde als: Waar loop je tegenaan, wat wil zich in jou bevrijden, wat wil zichtbaar worden ?


We hebben allemaal een wijze vrouw in ons, die zó graag gezien, gevoeld en geleefd wil worden ! We gaan haar ontdekken en uit de kast halen of misschien is ze al uit de kast en wil ze zich nog meer ontplooien ?

Door middel van uitwisseling, gesprek, geleide meditatie en intuitief boetseren vindt er bewustwording plaats. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben met boetseren. Het gaat om het proces.

Met als inspiratie: Boek Christiane Northrup: "Overgang als bron van kracht" en Gezichtspunten nr.32: "Vrouwenzaken over ongesteldheid en opvliegers".

 

Deze cursus vindt plaats in eigen atelier:

Atelier Aarde-werk

Duur: 3 x eens in de veertien dagen.

Kosten: €22,50 per sessie per persoon.

 

Het is ook mogelijk een cursus aan te vragen voor je eigen samengestelde vriendinnen-groepje. Minimaal 4 vrouwen. Voor veel vrouwen kan dit de drempel verlagen om over hun gevoelens te praten en zich veilig te voelen.

 

Voor informatie en opgave kunt u mij bellen: 06 57 1218 34 of mailen naar paulalemmen@kpnplanet.nl

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl