Engelenhealing

Engelenhealing is een vorm van healing waar ik mij in verbinding stel met de energie van de engelen en andere spirituele begeleiders. Wanneer ik mijn handen op jouw lichaam leg, vloeit hun energie door mijn handen naar jou. Ik voel dan waar energetische blokkades zitten in je lichaam en in je aura. Deze blokkades hef ik op door helende energie via mijn handen naar die plek te sturen. Mensen ervaren altijd een enorme ontspanning na een sessie.

Zelf ben ik jaren geleden door de engelen wakker geschud, ze toonden mij dat ik dit voor mensen moest gaan doen. Hoe ? Ik was op mijn fietsje op weg naar de tandarts. Onderweg werd ik ooggetuige van een zeer ernstig ongeluk.

Ik "hoorde": ga er naar toe (ik wist toen op dat moment niet dat dat de engelen waren). Ik schrok, protesteerde inwendig omdat ik wist dat dit traumatisch was, voor hun, voor mij. Twee jongens waren door een auto geschept van hun brommer. Ik "moest" de jongen die er het ergste aan toe was helen. Op dat moment overkwam het mij en dacht ik niet na. Ik werd geleid. Toendertijd was ik helemaal niet met engelen en helen bezig ! Ik was in trance, in een tunnel met die jongen, ervoer één grote stilte. Als vanzelf wist ik wanneer ik moest stoppen met helen en ging weer verder op mijn fietsje naar de tandarts. Daar bij de tandarts kreeg ik een pijnlijke behandeling, waardoor ik weer terug kon komen in mijn lichaam. Vanaf die tijd is mijn leven verandert en geef ik healingen.

Ik ben er graag voor je.

Bel me gewoon eventjes als je vragen hebt, of als iets niet duidelijk voor je is.

JE KUNT BIJ MIJ TERECHT VOOR:

♥  Emotionele klachten: o.a. verdriet, burn-out,depressie, vermoeidheid, angsten, blokkades, bindingsangst, verlatingsangst, relatieproblemen, sexualiteit, trauma-ervaring.

♥  Lichamelijke klachten: o.a. hoofdpijn, nek/schouder, darmproblemen, rugpijn.

♥  Rouwverwerking (evt. in contact met overledene).

                 

Praktijkvoorbeeld: Liesbeth (fictieve naam).
Liesbeth, heeft last van gevoelens van depressiviteit. Haar verstand zegt haar dat ze toch gelukkig zou moeten zijn, want ze is immers getrouwd, heeft gezonde kinderen en een fijn huis om in te wonen. Al kijkend naar haar jeugd bemerkt ze dat ze als kind emotioneel verwaarloosd is door haar moeder. Moeder (dominante vrouw) kon niet echt met haar hart luisteren en kijken naar haar kind. Gevolg was, dat zij als kind opgroeide onder omstandigheden waarin ze niet leerde luisteren naar haar eigen gevoelens (dit is zeer belangrijk om erachter te komen wie je zelf bent). Moeder was in dit opzicht geen spiegel voor haar. Liesbeth leerde wel heel goed aan te voelen wat haar moeder van haar verlangde om liefde van haar te krijgen. Ze leerde zich dus goed aan te passen in de thuissituatie en ook daarbuiten zette deze overlevingsstrategie zich voort. Geleidelijk aan ontstond er in de volwassen vrouw een leegte. Ze ontdekte dat ze in haar relatie het contact mistte waarin je elkaar 'echt' ziet. Ze begon de behoefte te voelen dat ze het waard was relaties met mensen te hebben, waarbij uitwisseling op zielenniveau mogelijk is. Ze ging op zoek naar haarzelf, raakte down en moe omdat ze in essentie verdwaald was in haar leven. Ze wilde bewust uit dit patroon stappen en koos voor engelen healing  om dit oude patroon te doorbreken en op te heffen.

Binnen de sessies werd al snel duidelijk waar de blokkades zaten. Liesbeth kreeg hierdoor inzicht over het verleden, kon bewust stappen gaan zetten in het heden op weg naar de toekomst. Ook kwam er bij Liesbeth tijdens de sessies uit, wat het met vorige levens te maken had (een reden waarom het zo diep zat). Door contact te maken met haar 8e chakra en deze schoon te maken, kwam er ook een bewustwordingsproces op gang wat betreft haar zielendoel. Vragen als: wat is mijn zielendoel, wie ben ik, wat wil ik, waar wordt ik blij van; kwamen aan het licht. Liesbeth voelde zich door het wegnemen van haar blokkades en de bewustwording van haar zielendoel(en) bevrijd van een jarenlange last die ze met zich meegedragen had. 


                                         

Als dit je hart raakt, en de wens in je opkomt te helen door engelen-energie, neem dan contact met mij op.

Warme groet, Paula Lemmen. 
Spiritueel therapeut, healer en creatief therapeut 

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl